Roti (Chapatti)

Ingredienser

Bland mel, salt og lunkent vand. Ælt dejen godt. Lad den hvile på et lunt sted ca. ½ time. Ælt dejen et par gange, mens den hæver. Del dejen i 8-10 lige store dele. Form hver af dem til en lille bolle.
Tryk bollerne flade, og klap eller rul dem tyndt ud, efterhånden som de skal steges.

Chapatti skal steges på en tør pande ved mellemvarme. Rens eventuelle luftbobler ud med et stykke tøj. Brødene vendes efter ca. 5 minutter.
læg dem oven på hinanden med et klæde over for at holde på varmen.

Chapatti severes rygende varme. Opbevarede chapatti bliver seje.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.