Lammecurry med yoghurt

Lammecurry med mørt kød og en fabelagtig smag fra krydderier som koriander og garam masala - velsmagende vink til det indiske køkken. Mængden af chili kan reguleres efter, hvor stærk du ønsker retten.

Ingredienser

Lammekødet snittes i mindre bidder. Chili og løg snittes. Olien (eller margarinen) opvarmes i en gryde eller en stor pande. Chili og løg svitses heri under omrøring. For ekstra smag kan lidt frisk ingefær og et knust hvidløgsfed tilføres.

Kødet kommes på panden/i gryden og steges med. Efter 10 min. kommes koriander, gurkemeje, nellike samt tomat i. Lammecurry'en får lov at koge indtil væden er fordampet.

Yoghurten, salt samt de resterende krydderier kommes i. Det skal simre indtil kødet er gennemkogt og resten er kogt sammen til en kraftig sovs. Det tager omtrent 40 min.

Retten er klar til servering, evt. med ris eller chapati til.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.