Peach melba-kage

Ingredienser

Glasurpynten

Kagen:
Smelt margarinen og bland den med sukker, bagepulver, vanillesukker og æg. Pisk dette godt sammen. Put mælk og jogurt i, og pisk det godt. Tilsæt den røde frugtfarve. Til sidst røres melet i, lidt efter lidt. Hæld dejen (den er meget flydende) over i en stor, dyb ovnpande. Bag ved 180 grader i 1 1/2 time.

Glasuren:
Flormelis piskes sammen med vandet til en passende konsistens. derefter puttes den grønne farve i, sammen med kakaoen. Farven skal helst blive helt græsgrøn, hvis ikke, kan den tilpasses med resten af farven i den grønne flaske.

Når glasuren er rørt ud og lagt på den færdige, afkølede kage, drysser du lidt farvet krymmel på. Lad tørre og skær ud.

Indsendt af
d.
13.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.