Sandkage med appelsin

Ingredienser

Glasurpynt

Kagen:
Varm ovnen op til 180 grader.
Smelt margarinen og bland det, i en skål, med sukker, bagepulver, vanillesukker og æg. Pisk dette godt sammen. Bland appelsinjuicen sammen med appelsinskrællen og jogurten, og kom det i æggeblandingen. Pisk det hele godt sammen. Kom melet i, lidt efter lidt. Hæld dejen over i en dyb bradepande. Bag i 90 minutter.

Glasuren:
Flormelis piskes sammen med vandet, til en passende konsistens. Derefter hældes kakaopulver ved, indtil glasuren har den rigtige farve (efter smag). Smør glasuren på den afkølede kage, og drys lilla sukkerdrys og chokoladeflager på, eller sølvkugler. Skær ud og servér.

Indsendt af
d.
13.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.