Fiskelagkage

Til 8 personer

Fedtfattig

Kog bulguren i cirka 20 minutter, og lad den derefter afkøle. Optø rejer og ærter.
Kog æggene i 9 minutter. Tag cirka 100 gram af de pæneste rejer fra, samt cirka 50 gram ærter. Hak de resterende rejer groft.

Pil æggene, og del dem med æggedeleren, tag nogle af de midterste stykker fra til pynt. Skær de resterende æg ud i små stykker, brug æggedeleren, det giver det pæneste resultat.

Skær skorpen af brødet. Brødet skæres igennem på den lange led, så du får 4 pæne lange flader. Anret dem på et fad, 2 og 2 ved siden af hinanden.

Kom cirka 300 gram af yoghurten i en skål. Kom den afkølede bulgur, cirka 200 gram groftskårne rejer, hakkede æg, cirka 200 gram ærter, og en anelse salt i. Bland forsigtigt.
Læg massen over "brødbunden". Læg låg på, med de andre 2 stykker brød, der vendes modsat, så du ikke får sammenføjningen samme sted.
Smør den resterende yoghurt over lagkagen. Pynt siderne med æggeskiver. Toppen pyntes med rejer, kaviar og dild. Anrét citron uden om lagkagen. Stilles køligt et par timer så den kan trække.

Ved serveringen kan man lægge fintsnittet icebergsalat, samt et par ringe af rød peberfrugt, forårsløg, cherrytomater i både og citronskiver på tallerkenen, som folk selv kommer lagkagen på.

Kan serveres med flutes, og en mager dressing, af græsk yoghurt med tomatpuré og en anelse paprika/sød chili og salt i.

Indsendt af
d.
13.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.