Æg med skinke, krabbekød og sild

Til 4 personer

Alle æg koges, pilles, halveres og blommerne tages ud. Derefter røres de forskellige fyld sammen, og sprøjtes i æggene.
Grundfyld af blommerne rørt med mayonnaise, salt og peber.

Æg med røget sild: Grundfyld med kød fra 1 røget sild og hakket purløg.

Æg med krydderier: Grundfyld med madlavningsfløde, citronsaft, karry, hakket persille og purløg.

Æg med skinke: Grundfyld med hakket skinke og syltet agurk.

Æg med krabber: Grundfyld med madlavningsfløde, citronsaft, karry og krabbekød. Pynt evt. med lidt persille, purløg eller syltet agurk.

Indsendt af
d.
19.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.