Tomater med mozzarella

Klassisk forret med tomat, mozzarella, basilikum og løg. Bages i ovnen.

Ingredienser

Skær toppen af tomaterne og pil kødet ud. Læg de udhulede tomater i et ildfast fad. Hvis de ruller rundt, kan man skære en skive væk nederst, så de kan stå.

Skær mozzarellaosten i mindre stykker, (læg et par stykker til side). Hak løg og basilikum fint. Varm olien på en pande og steg løget til det er blødt. Tag panden af varmen og kom tomatkød, mozzarella, basilikum og balsamicoeddike på.

Bland det hele godt sammen og tilsæt salt og peber. Kom blandingen i de udhulede tomater, og drys mozzarellastykker over.

Bag i ovnen, ved 200 grader, til osten er smeltet.

Indsendt af
d.
21.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.