Lam med koriander

Lammekølle overhældes med en skøn blanding og pakkes i plastikfilm natten over.
Serveres med sovs, ris og grøntsager.

Ingredienser

Pynt

Fedtfattig

Rens kødet for fedt og kom det i et ildfast fad. Kom de øvrige ingredienser i en blender og blend det godt sammen. Hæld blandingen over lammekøllen. Pak fadet ind i en plastikfilm, og lad det stå i køleskab natten over.

Steg kødet i 2-2 ½ time ved 120 grader. Pynt lammekøllen med kanelstænger, mandler og kardemomme. Steg den videre i 10 minutter ved 190 grader.

Servér med yoghurtsovsen fra fadet, ris og grøntsager. Hvis sovsen er for tyk, kan den udtyndes med lidt vand eller yoghurt.

Indsendt af
d.
21.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.