Æble med is

Ingredienser

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i både. Læg dem i et ildfast fad. Bland krydderierne, margarinen, halvdelen af sukkeret, og halvdelen af æblejuicen sammen, og hæld det over æblerne. Bag ved 200 grader i 35-40 minutter. Rør rundt i fadet en gang imellem. Stil ovnen på 160 grader. Tag fadet ud, og hæld væsken i en gryde. Sæt fadet (med æblerne) tilbage i ovnen. Hæld resten af sukkeret og æblejuicen i gryden. Lad dette koge i cirka 5-8 minutter. Hæld saucen over æblerne og servér sammen med vanilleis.

Indsendt af
d.
22.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.