Fisk med fennikel

Ingredienser

Fedtfattig

Tag et stykke sølvpapir og et stykke bagepapir, der er noget større end fisken. Cirka 10 cm længere og 30 cm bredere. Læg bagepapiret ovenpå sølvpapiret, og fold kanterne på sølvpapiret over, så de to lag hænger sammen.

Læg fisken på midten og krydr den med salt og peber. Læg meget af grøntsagerne over fisken. Hæld dernæst olien og hvidvinen over det hele. Fold papiret sammen og rul det tæt rundt om fisken. Der må ikke være noget hul, for ellers fordamper væsken.

Kom fiskepakken på en varm, lukket grill, og grill i cirka 12 minutter. Det er også muligt at stege fisken i ovn, ved 220 grader i cirka 10 minutter.
Servér med god salat, ris og brød.

Indsendt af
d.
22.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.