Gratineret julesalat

Ingredienser

Blanchen julesalaten i vand med lidt salt. Del den i to. Skær stokken ud. Vikl en skive skinke om hver halve hoved julesalat og placer så hovederne i et smurt ildfast fad. Smelt smørret i en gryde. Drys melet i og bag den igennem et par minutter. Tilsæt mælken lidt efter lidt og kog så denne opbagte sauce godt igennem til den er jævn og har konsistens som yoghurt. Smag til med salt, peber og muskatnød. Tag saucen af varmen, rør osten i og fordel så saucen over salathovederne. Kom evt. parmesan/grana eller rasp på toppen. Gratiner ca. 20 minutter ved 220 grader C. Giv evt. lidt grill.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.