Hvidløgsfisk

Ingredienser

Bland mel og 1 teskefuld paprika sammen. Dup fisken tør med køkkenrulle og vend den i melet. Steg fisken i olien, ved middelvarme, i cirka 2-4 minutter på hver side. Skindsiden skal steges sidst. Læg derefter fisken i et ildfast fad. Pil hvidløget, skær det i skiver, og steg det på panden. Tilsæt lidt mere olie, hvis det er nødvendigt. Lad hvidløget simre, til det er gyldent. Tag panden af varmen og rør resten af paprikaen i olien. Hæld blandingen over fisken og steg den i ovnen, i cirka 10 minutter ved 180 grader. Servér med kartoffelmos.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.