Hummer med pasta

Ingredienser

Blødgør svampene i varmt vand. Varm olien på en pande og steg hummeren og kammuslingerne. Krydr med salt og peber. Tag det af panden.

Tilsæt lidt mere olie på panden. Steg løg og peber uden at brune dem. Tag svampene op af vandet, hak dem, og kom dem på panden. Tilsæt mælk, fløde og smøreost. Krydr med salt og peber.

Smag til med suppeterning og bouillon. Jævn evt. med sovsejævner. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Kom fisken i sovsen, og lad den koge i 2-3 minutter. Servér pastaen og fisken sammen med brød og olivenolie.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.