Stenbider – Opskrift på stenbider

Ingredienser

Marinering

Sauce

Skær fisken i tynde skiver og læg den på et fad. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen. Gem lidt til sovsen og hæld resten over fisken. Gem den i køleskabet i minimum 2-4 timer, eller natten over. Skær auberginerne i ½ cm tykke skiver. Læg dem på et fad og drys dem med salt. Lad det stå i 10 minutter, og tør derefter al væsken væk. Grill skiverne på en grillpande for at få flotte striber på dem. Kom aubergineskiver og fiskeskiver på en grillpind, skiftevis. Kom pinderne i et ildfast fad,og bag i 10-15 minutter ved 180 grader.
Bland ingredienserne til saucen sammen i en skål, og hæld det over fisken, mens den er varm

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.