Bagt peberfrugt

Peberfrugterne fyldes med dejlige ingredienser og bages i fad med sølvpapir.

Ingredienser

Fedtfattig

Varm ovnen op til 200 grader. Skær peberfrugterne midt over, på langs. Fjern kernerne. Prik tomaterne med en kniv og kom dem i kogende vand, i 30-60 sekunder, så er de nemmere at pille. Pil dem og hak dem. Kom peberfrugterne i et smurt ildfast fad. Fyld dem med urter, tomater og hvidløg (og evt. ansjoser). Krydr med salt og peber. Dryp lidt olivenolie over. Luk fadet med sølvpapir, og bag i 15 minutter. Tag sølvpapiret af, og bag videre i 30 minutter. Hæld evt. lidt eddike over og servér.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.