Ingefærsuppe

Ingredienser

Fedtfattig

Steg løg, purløg og selleri i olie, til det er blødt, men uden at brune det. Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg det hele i yderligere 2 minutter. Kom søde kartofler, gulerødder og laurbærblade i en gryde, og fyld den med vand. Lad dette koge i cirka 20 minutter, eller til det er gennemkogt.

Si vandet fra, (det skal bruges igen). Fjern laurbærbladene og mos alle grøntsagerne sammen i en foodprocessor. Hæld det i vandet. Krydr med sort peber, salt, kyllingebouillon og grønsagsbouillon. Tilsæt evt. mere vand, hvis suppen er for tyk.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.