Bananfisk

Ingredienser

Bland mel med hvidløgssalt, salt og peber. Vend fisken i blandingen og steg den på en varm pande, i olie, 1 minut på hver side. Læg den i et ildfast fad. Skær bananerne på langs, og skær dem derefter i 3-4 stykker. Vend dem i melblandingen og brun dem på panden. Læg dem over fisken. Kom rygeosten i en lille gryde, sammen med 2 spiseskefulde margarine. Lad dette smelte ved svag varme. Tilsæt mælk, mængden afhænger af, hvor meget sovs, der skal være, men der skal være nok til at hælde over fisken. Tilsæt evt. citronsaft, all-around og hvidløgssalt. Jævn sovsen og hæld den over fisken. Bag ved 175 grader i 15-20 minutter. Servér med god salat og ris.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.