Kage med dadler

Ingredienser

Karamelsauce

Kom dadlerne i en gryde og tilsæt lidt vand, så det dækker dadlerne. Sluk for varmen når det begynder at koge, og lad gryden stå på pladen i 3 minutter. Kom natron i gryden. Pisk margarine og sukker godt sammen. Tilsæt æggene, et ad gangen. Kom mel, salt, vanilleessens og bagepulver i. Tilsæt dadlerne til sidst. Kom dejen i en smurt springform. Varm ovnen op til 180 grader, og bag kagen i 30-40 minutter.

Bland alle ingredienserne til karamelsaucen i en gryde. Lad blandingen koge i 5 minutter, under konstant omrøring. Servér saucen varm, mens kagen stadig er lun. Servér evt. vanilleis til.

Indsendt af
d.
23.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.