Fisk på grøntsagsbund

Spis fisk i hverdagen på nem og nærende vis. Rødspættefileterne trækker ekstra saft og skøn smag fra den gode grøntsagsbund af tomater og porrer. Med lidt citronsaft og grøn dild er retten både frisk og flot.

Ingredienser

Fedtfattig

Rens porrerne og snit dem i stykker på ca. 1 cm.. Læg stykkerne jævnt ud i et ildfast fad. Snit tomaterne i smalle både og læg dem over porrerne. Drys med salt og peber.

Fold rødspættefileterne på midten og placer dem på grøntsagsbunden. Stænk en smule vand og citronsaften udover. Kom sølvpapir over fadet.

Kom fadet i ovnen ved 200 grader på varmluft. Det skal bages i omkring en halv time eller til fisken er lys og mør.

Server med et drys frisk dild og et godt, groft madbrød.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.