PORCELæNSæBLER

Ingredienser

Kærnehuset stikkes ud og æblerne skrælles. Æblerne koges i
sukkerlage, der er krydret med vanille eller kanel, til de er knabt
møre. Kog ved svag varme. Æblerne afdryppes og lægges i et ovnfast
fad eller på tallerkener. Der kommes syltetøj eller rysteribs i
kernehus-hullerne. Æggehviderne piskes til hårdt skum, smages til med
flormelis som piskes ind i skummet. Æblerne dækkes af marengsmassen.
Bages i en 175 grader varm ovn, til marengsen er gylden. Æblerne serveres
lune, og der gives evt. cremesauce til.

Ovntemperatur: 175 grader
Bagetid: Ca. 10 min.
Tilberedningstid: Ca. 40 min.

Indsendt af
d.
29.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.