Spelt-biscotti

Ingredienser

Fedtfattig

Bland spelt, bagepulver og natron sammen. Bland vanilleessens, æg og sukker, samt lidt vand. Bland det hele sammen. Tilsæt en spiseskefuld vand ad gangen, til dejen bliver tilstrækkelig blød. Dejen må ikke klistre. Den skal kunne æltes. Tilsæt mandlerne/chokoladen og rør dejen godt. Kom bagepapir på en plade og rul dejen ud på den. Dejen skal være cirka 12 cm bred, 22 cm lang og 1-1,5 cm tyk. Bag i 30-40 minutter ved 160 grader. Tag kagen ud af ovnen og skær den i tynde skiver. Skær forsigtigt så mandlerne ikke falder ud. Læg skiverne tilbage på pladen, og bag dem i cirka 10-15 minutter. Lad dem køle.

Indsendt af
d.
24.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.