Helstegt svinemørbrad

En poppulær opskrift på helstegt svinemørbrad med sauce. Både billigt og nemt.

Til 2 personer

Sauce

Fjern den store sene fra mørbraden og del kødet på tværs, i to lige store stykker. Bland krydderierne med parmesanosten og rul kødet deri. Brun kødet på alle sider i smørret, på en pande, ved god varme. Hæld vermouth ved og lad kødet stege under låg, ved svag varme i cirka 7-8 minutter. Vend kødet efter 4 minutter. Tag kødet af panden og pak det ind i alufolie. Lad det trække i cirka 10 minutter.

Sauce:
Bring siet stegesky og grønsagsbouillon i kog og jævn det med maizena. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
26.03.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.