Appelsin-yoghurt fromage

En klassisk fromage med piskefløde, yoghurt, appelsinjuice og hasselnøddekerner.

Ingredienser

Appelsinerne skrælles, og der skæres 2 pæne skiver fra til pynt.
Resten af appelsinerne skæres i små stykker. Husblasen udblødes i koldt vand. Yoghurten røres med sukker, vanillesukker, appelsinstykker og juice.

Tag husblasen op af vandet, og smelt det med det vand der hænger ved. Rør den smeltede husblas i yoghurten og smag til med sukker. Lad det stå et øjeblik og vend den stiftpiskede fløde i. Hæld fromagen i en skål og sæt den i køleskabet til den er stiv, mindst 1 time.

Anret evt. i portions- skåle og pynt med hasselnødder og halve appelsinskiver.

Tilberedningstid : Ca. 10 min. + Tid i køleskabet.

Indsendt af
d.
29.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.