STEAK MED SPAGHETTI

Ingredienser

1. Kog spaghettien og lad den dryppe af i et dørslag.

2. Smelt fedtstoffet i en gryde og bland den afdryppede spaghetti i.

Kom tomatbåde og basilikum i og smag til med salt og peber.

3. Hæld spaghettien i et ovnfast fad når den er varmet godt igennem.
Drys revet ost over og sæt fadet under grillen i et par min.

4. Brun steakene på begge sider i fedtstoffet, dæmp varmen og steg dem ca. 1 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.

5. Læg steakene på varme tallerkener og server dem med spaghettien.

Indsendt af
d.
29.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.