Spaghetti med kødboller

Kødboller som laves med løg, æg, brødkrummer, krydderier, ost og hakket oksekød. Tilsæt tomatsovs og spaghetti kogt al dente. Rent guf.

Til 2 personer

Ælt kødet med løg, æg, brødkrummer, citronskal, oregano, salt og peber. Tilsæt den revne parmesan. Form dejen til kødboller og tril dem i melet. Brun kødbollerne på en pande, i olie, og tilsæt tomatsovsen. Lad det småkoge i 12 minutter.

Kog spaghettien al dente. Anret den kogte spaghetti med kødbollerne, sovsen og friskhøvlet parmesan.

Indsendt af
d.
02.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.