Hamburgerryg med cocktailpølser

Hold de danske madtraditioner i hævd med denne ret, som har nogle af de bedste ting fra grisen - hamburgerryg og cocktailpølser.

En god, gammeldags hverdagsret fuld af saft og kraft. Når sukkeret opvarmes, karamellisere det og giver en god sødme til det saftige kød, mens retten i øvrigt får en appetitlig, cremet konsistens, når det svøbes i flødesaucen.

  • Hæld flødesaucen over risen og de får en sød smag.

Ingredienser

Kog risene i letsaltet vand.

Smelt margarinen i en gryde, det skal ikke brunes. Drys sukkeret over og lad det smelte.

Skær hamburgerryggen i skiver og læg dem i sukkeret. Vend dem et par gange. Ryst mælk og fløde sammen. Der skal være nok til at dække kødet. Hæld blandingen i gryden.

Kom ærter og cocktailpølser i. Varm det igennem, men pas på at pølserne ikke springer.

Servér med ris.

Indsendt af
d.
05.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.