Bananer i rødvin

Bananer kommes i ovnen med vin, sukker og kanel. Serveres afkølet med is til.

Ingredienser

Bananerne skrælles, flækkes forsigtigt på langs og lægges i et ovnfast fad. Vinen hældes over, der drysses med sukker og kanel, og en hel kanel lægges mellem stykkerne. Sæt fadet i ovnen ved 200
grader C i ca. 20 min. Lad bananerne køle af, inden de serveres med en eller flere slags is til. De vil være faldet noget sammen, men smager godt.

TIP: Si eventuelt rødvinslagen op i en kasserolle og lad den småkoge indtil den har fået konsistens som sirup, der kan serveres som sovs over is og bananer.

Indsendt af
d.
29.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.