Spinattærte med feta

Spinattærte med feta er en nem og velsmagende tærte der kan spises for sig selv eller bruges som tilbehør.

Ingredienser

Kom spinaten i kogende vand og lad den koge i et øjeblik. Si vandet fra. Skær løget i skiver og steg det lidt, i olie, sammen med presset hvidløg. Skær de soltørrede tomater og et par oliven i stykker. Rør æggene med lidt fløde eller mælk. Bland løg og spinat sammen, og kom det i et ildfast fad. Drys tomater, oliven og feta over. Kom revet ost på, og hæld æggeblandingen over. Bag ved 180 grader, til æggene er klare.

Tip: Du kan også bruge 2 poser frossen spinat, hvis du optør det, inden det skal koges.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.