Asiatisk salat

Det asiatiske køkken er en fantastisk inspirationskilde til gode opskrifter som den her. Prøv den selv.

Ingredienser

  • 1/2 dl tør sherry
  • 1/2 dl sojasauce
  • 4 stykker frisk ingefær, revet
  • 3 fed hvidløg, pressede
  • 400 gram svine- eller kyllingefilet

Sauce

Bland sherry, sojasauce, ingefær og hvidløg sammen. Læg cirka ½ deciliter af blandingen til side og gem den. Hæld resten over kødet. Lad kødet marinere i mindst 1 time. Grill det derefter i 10-12 minutter, eller til det er gennemstegt.
Bland ½ deciliter af marinaden sammen med Hoi Sin saucen. Kom puddersukker, eddike og olivenolie i en gryde og varm det til kogepunktet. Tilsæt sesamolie og tag gryden af varmen.
Skær kødet i strimler og bland det i salaten, i en stor skål. Hak løget og drys det over sammen med sesamfrø. Hæld saucen over det hele. Skær blommer/fersken i strimler og drys dem over.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.