Kyllingesuppe med kokosmælk

Det er både nemt og lækkert at lave kyllingesuppe. Denne variant indeholder kokosmælk, rød peber og blomkål.

Ingredienser

Fedtfattig

Skær kyllingebrysterne i cirka 1 cm tykke skiver og krydr dem med karry og peber. Brun dem derefter på en pande, i lidt olie. Læg kødet til side. Hæld kokosmælken på panden og tilsæt vand. Tilsæt bouillon og rør det hele godt sammen. Hak grøntsagerne fint og kom dem ved. Lad det koge op. Kom kødet tilbage på panden og varm det. Tag panden af varmen og lad den stå med låg på i 10 minutter.
Servér med nybagt brød.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.