Indisk yoghurtbrød

Prøv denne spændende opskrift på indisk yoghurtbrød - Det smager fantastisk.

Ingredienser

Bland gær og sukker sammen i en skål. Varm mælken til den er lun og hæld den over. Lad dette stå og trække i 15 minutter. Tilsæt mel, salt, olie og yoghurt, og ælt dejen sammen. Lad den hæve i 1 time. Varm ovnen op til 275 grader. Bland indisk garam masala og salt sammen i en skål.

Del dejen i 10 dele og form dem til kugler. Rul kuglerne ud, til forholdsvis tynde stykker. Tryk stykkerne ned i garam masala og læg dem derefter på en bageplade. Bag i 5-7 minutter. Smelt smørret i en gryde og tilsæt finthakket hvidløg. Hæld blandingen over brødet når det er færdigt. Klip korianderen ned og drys den over.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.