Homblest-kage

Bund

Kartoffelblanding

Skyrcreme

Karamelcreme

Smelt smørret og knus kiksene. Bland det sammen. Kom bagepapir i en springform (26 cm i diameter) og hæld blandingen i. Pil kartoflerne og mos dem i en skål. Kom flormelis og citronessens i. Hæld blandingen i formen og tryk den let.
Læg husblassen i blød, i 1 deciliter koldt vand. Pisk fløden og kom skyr ved. Varm vandet og smelt husblassen deri, og lad det derefter køle lidt. Hæld blandingen i flødeblandingen. Pisk æggene i og tilsæt vanilleessens. Riv citronskallen fint og rør den i, og tilsæt derudover lidt citronsaft. Smør cremen på kartoffelblandingen. Kom kagen i køleskabet.
Smelt puddersukker og fløde sammen i en gryde, og varm blandingen til den bliver tyk. Tilsæt smør og citronessens. Hæld cremen over kagen. Lad den køle og servér.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.