Lammekølle med kartofler

Opskrift på lammekølle tilberedt med hvidløg, persille og kartofler. Serveret med en god salat.

Ingredienser

Varm ovnen op til 225 grader. Gnid salt og peber på lammekøllen. Andre krydderier kan bruges alt efter smag.

Vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Pres hvidløget og hak persillen. Bland vand med bouillon. Bland kartofler, hvidløg, persille, salt og peber i et ildfast fad, eller en bradepande, og hæld vand/bouillon over.

Læg lammekøllen på kartoflerne med hudsiden ned. Således skal den steges i 20 minutter. Skru derefter varmen ned til 160 grader. Vend lammekøllen om og steg den videre i cirka 1 time.

Servér med god salat.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.