Medister i ovn

Røget medister skæres på langs og der kommes svesker og æbler i siden på dem. Derfter kommes smørklatter på og det steges i ovnen.

Til 3 personer

Tilbehør

Den røgede medister frigøres af indpakningen. Derefter lægges den i et ovnfast fad. Der skæres cirka 6 revner i medisteren. Der kommes svesker i 3 af revnerne, og resten af sveskerne fordeles på fadet. Æblerne skrælles og skæres i skiver, de kommes i de sidste revner, og resten fordeles på fadet. Fordel smørklatter på kødet. Steg i forvarmet ovn, ved 200 grader i cirka 45 minutter.

Lav en opbagt sauce, eller brug Hollandaise sauce fra pakke, tilsæt frosne ærter og gulerødder efter smag, samt 1 teskefuld sukker.

Indsendt af
d.
14.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.