Butterdejsstang med skinke og ost

Ristede champignoner og skinketern blandes med flødeost og kommes på butterdej som flettes sammen til en stang.

Ingredienser

Rist champignon på en tør pande. Kom dem derefter i en skål sammen med skinketern. Rør flødeost, skinke og champignon sammen, og tilsæt sennep, salt og purløg.
Læg butterdejspladerne oven på hinanden og rul dejen til et aflangt stykke, cirka 25 x 35 cm.
Fordel fyldet ned langs midten og skær skrå snit i dejen med 1 cm mellemrum, så den strimles. Fold strimlerne ind over fyldet som fletværk og pensl med æg. Bag nederst i ovn, ved 200 grader i 35-40 minutter, og servér med din grønne yndlingssalat.

Indsendt af
d.
17.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.