Vegetarsuppe

Til 4 personer

Fedtfattig

Tilbered alle grøntsager ved at rense dem og hakke dem i små tern. Svits hvidløgene i olien, i en gryde. Tilsæt risene og lad dem simre med, ved svag varme, i cirka ½ minut. Tilsæt alle øvrige grøntsager, og lad dette simre i 2 minutter, ved svag varme.

Tilsæt krydderierne. Tilsæt 1 liter vand blandet med bouillonterninger. Lad det hele koge, ved middel varme, i cirka 12 minutter.

Tilsæt cremefine og kog suppen op. Tilsæt den revne ost. Smag på suppen og tilsæt evt. yderligere krydderier efter smag. Suppen er serveringsklar, når osten er smeltet.

Indsendt af
d.
20.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.