Daim-kage

Ingredienser

Glasur

  • Pynt
  • Daimkugler

Smelt chokoladeknapperne i mælken, i en gryde. Rør farin og vanillesukker i. Lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker sammen til det er lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver sammen. Vend det i smørblandingen. Hæld chokoladeblandingen i. Kom dejen (rørt) i en smurt, og evt. raspdrysset, springform. Bag kagen, på nederste rille, i 30-40 minutter ved 200 grader.
Bland alle ingredienserne til glasuren sammen. Glasuren kommes på kagen, når den er afkølet. Pynt med Daim, mens glasuren er fugtig.

Indsendt af
d.
23.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.