Kartofler med fisk

Ingredienser

Sauce

Kog kartoflerne og fisken, og lad det køle af. Rør det sammen med en grydeske i en skål. Kog æggene, risen og broccolien, i hver sin gryde. Lad det køle. Bland ris, broccoli og revet ost sammen i en skål. Opløs geléen efter anvisningen på pakken og lad den køle. Skær æg, tomater og peber i mundrette stykker og kom det i en rund form. Først 1/3 del af æggene, derefter peber og tomater. Kom risblandingen ovenpå og derefter 1/3 af æggene. Hæld fiskeblandingen ovenpå. Pynt med resten af æggene. Hæld geléen over og lad det hele stå på køl i et døgn.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen, og servér den til.

Indsendt af
d.
23.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.