Lasagnette

Lasagnetteopskrift med mange dejlige ingredienser, som oksekød, forårsløg, champignon og bacon.

Til 4 personer

Farsen brunes i en smule flydende Becel margarine. Det klargøres efter anvisningen på lasagnette-pakken.

I en anden lille gryde brunes: hakket forårsløg, skivede champignoner, bacon og cocktailpølser i mindre stykker. Det farves evt. med lidt kulør.
Hæld lasagnetten i et ildfast fad. Hæld ½ liter kold Mornay sauce i og bland det hele sammen.

Derefter røres grøntsager, bacon og cocktailpølser i. Kom revet ost ovenpå. Varm, i midten af ovnen, ved 200 grader i en halv time. Servér med salat.

Indsendt af
d.
23.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.