Bradepandekage med frugt

Dej

Marengs

Cremefyld

  • Pyntes med frugter, evt. jordbær, bananer, pærer, vindruer, kiwi, m.m

Æggeblommer, sukker og bagepulver piskes godt sammen. Tilsæt smør, mælk og mel, og rør det hele godt sammen. Hæld dejen i en bradepande (30x40 cm).

Marengs:
Pisk æggehviderne godt, til de er helt stive. Tilsæt sukker og vanille, og rør det godt sammen. Spred marengsen over dejen og drys hakkede nødder over. Bag ved 200 grader i cirka 20-30 minutter.

Cremefyld:
Pisk fløden og bland den med creme fraiche. Smør det over kagen, når den er blevet kold. Pynt med friske frugter.

Indsendt af
d.
23.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.