Luksuslagkage

Til 6 personer

Creme

pynt

Smut og mal mandlerne. Bland dem med kartoffelmelet. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret, lidt efter lidt. Hæld mandlerne i. Smør dejen ud, som en rund bund, på en godt smurt og melet bageplade. Bages 25 minutter ved 175 grader. Løsnes når bunden er lidt afsvalet. Når den er kold, skubbes den forsigtigt over på et fad.

Creme:
Kog fløde, flormelis og sirup, i en tykbundet gryde, ved svag varme, under omrøring, i 20-30 minutter. Smag til med vaniljesukker. Sval cremen, inden den hældes over kagebunden.

Pynt:
Pisk fløden til skum og fordel den over cremen, når denne er helt kold. Si kakao over og lad kagen trække i køleskabet, i cirka 1 time.

Indsendt af
d.
23.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.