Italiensk suppe

Ingredienser

Fedtfattig

Hak løget. Skær gulerødderne og selleristilken i skiver. Skær kartoflerne i mindre stykker. Del blomkålen i buketter. Hak hvidløget. Varm olie i en stor gryde, og steg løg og hvidløg lidt. Tilsæt resten af grøntsagerne og kartoflerne. Lad dette simre i 2-3 minutter. Tilsæt vand og bouillon, hakkede tomater og tomatpuré.

Smag til med salt og peber. Lad suppen koge, ved svag varme, i 10 minutter. Kom pastaen i og lad suppen koge i yderligere 10 minutter.

Drys persille og parmesan over, lige inden suppen serveres.

Indsendt af
d.
28.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.