Lynstegt oksekød

Til 4 personer

Fedtfattig

Skær oksefileten i strimler. Lav marinade af sojasovs, finthakket chilipeber og hakket løg. Læg kødet i marinaden.

Svits fintsnittet savoykål, peberfrugt i tynde strimler, skivede champignon, porre i tynde skiver (på skrå) og bladselleri i tynde skiver.
Tag grøntsagerne op, når de stadig har et ”knirk”.
Kom kød og marinade på panden og svits under omrøring. Tilbered æggenudlerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt kødet de stegte grøntsager. Tilsæt også bouillon og kog igennem. Hæld æggenudlerne i og smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
01.05.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.