Suppe med søde kartofler

Søde kartoflen er, trods navnet, ikke i familie med kartoflen, men har nogenlunde samme konsistens når den tilberedes - den smager blot sødere.

Søde kartoflerne giver derfor en god, rund smag til suppen og tilfører i øvrigt en masse proteiner. Den fine, gule suppe er simpel at lave og velegnet som et hurtigt, men nærende måltid på en travl hverdag.

  • Suppen er velegnet som forret, eller hovedret til 2 personer.

Til 4 personer

Fedtfattig

Kom vand og grøntsagsbouillon i en gryde og bring det i kog. Imens skrælles kartoflerne og skæres i tern. Kom kartoffelternene i gryden. Peberfrugten renses, skæres ligeledes i tern og kommes i gryden.

Tilsæt friskhakket hvidløg, ingefær og timian. Lad suppen koge indtil kartoflerne er møre.

Blend suppen i en blender og hæld den tilbage i gryden. Varm kartoffelsuppen godt igennem inden servering.

Indsendt af
d.
06.05.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.