Grillet højrebsbøf

Til 4 personer

Skrub kartoflerne med salt til de er rene. Halvér dem, drys med revet limeskal, og pak dem i alufolie med hele salvieblade og olie. Grilles i ½ time, eller til kartoflerne er møre.

Del svampene i lige store stykker. Kom dem i alufolie sammen med tynde skiver rødløg, salt og peber. Læg dem på grill. Når de er færdiggrillede, kommes de i en skål sammen med frisk estragon.
Snit fedtkanterne på højrebsbøfferne. Krydr dem med salt og peber, og grill.

Grill 2 halve limefrugter et par minutter, og pres saften over kødet, kartoflerne og svampene.
Servér med en flaske fyldig rioja rødvin.

Indsendt af
d.
06.05.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.