Krydrede Tyttebær

Dejligt tilbehør med tyttebær. Godt til lammekød.

Ingredienser

Tyttebærrene renses, skylles og afdrypper godt.

Krydderierne stødes let og pomeransskallen hakkes groft.

Alle tre dele samles i en pose af tyndt stof. Sukker og rødvin koges
sammen med krydderposen, til sukkeret er helt opløst.

Tyttebærrene tilsættes, og koges ved svag varme uden låg i ca. 20
minuttter skummes og sættes til afkøling.

Når det er blevet koldt, tages krydderposen op, tyttebærrene fyldes
på glas eller i krukker, der straks tilbindes.

Er særligt velegnet til lammekød.

Indsendt af
d.
29.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.