Kylling i chokoladesauce

Crunchy Papaya salsa

  • 1-2 hakkede rødløg (alm. kan også gøre det)
  • 150 gram tørret papaya i tern (men en frisk papaya er bedre)
  • 2 finthakkede chilier uden kerner (piri piri, er også gode, hvis man vil have det lidt stærkere)
  • 4 passionsfrugter
  • 1/4 limesaft (men en halv kan også bruges)
  • salt
  • peber

Kylling i chokoladesauce

  • Pynt: frisk koriander
  • Tilbehør: 4 -6 deciliter Jasmin ris
  • Det anbefales at være 2 personer til at lave denne ret efter opskriften

Kog risene som anvist på pakken.

Crunchy papaja salsa:
Bland rødløg, papaja, chili og kødet fra passionsfrugterne sammen. Smag til med limesaft. Lad det trække i 30 minutter

Krydderiblandingen:
Bland chili, paprika, spidskommen, kanel og koriander sammen og fordel blandingen udover kyllingen.

Saucen med kylling:
Brun kyllingefileterne i olie på begge sider, tilsæt rødløg og steg endnu et par minutter. Kom tomat i og lad det simre under låg i 10 minutter, til kødet er stegt. Tag fileterne op af saucen og hold dem varme (i ovnen). Tilsæt hakket chokolade, og rør i saucen til chokoladen er smeltet. Smag til med rødvinseddike, sukker, salt og peber.
Skær fileterne i skiver, kom saucen henover, drys med koriander, og servér med ris og salsa til.

Tilberedningstid. ca. 45 minutter

Indsendt af
d.
14.05.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.