Kalvefilet på grill

Dejlig opskrift på en frisk og sommerlig kartoffelsalat og kalvefilet på grill. Den helt perfekte kombination.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skræl kartoflerne, og kog dem i 10-12 minutter i hønsebouillon. Lad dem køle helt af

Skær agurk og snackpeber i tern, og snit radiserne.

Hak salvie, og bland det med olie og citronsaft. Bland det med de snittede grøntsager og de afkølede kartofler, og lad det hele trække i et par timer på køl.

Drys kalvefileterne med salt og peber, og grill dem i ca. 5 minutter på hver side.

Server de grillede kalvefileter med kartoffelsalaten.

Indsendt af
d.
30.05.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.