Grillede svinekoteletter

Ingredienser

  • Hakket frisk rosmarin efter behov
  • Lys balsamico efter behag
  • 1½ kilo små nye kogte, skrabede kartofler

Gnid koteletterne i en blanding af hakket rosmarin og citronskal, og lad dem trække i et par timer. Skær courgetterne i tykke skiver, drys skiverne med salt, og lad dem trække i en ½ time. Dup dem derefter tørre.

Skær peberfrugterne i kvarte og tomaterne i halve. Vend grøntsagerne i olie og grill dem i en aluminiumsbakke. Dryp med balsamico under grilningen.

Grill koteletterne. Læg de kogte kartofler i en aluminiumsbakke og læg fede smørklatter over, drys med hakket dild, salt og peber, og grill det hele.
Servér koteletterne med samtlige grøntsager.

Indsendt af
d.
30.05.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.