Arabisk Gryderet

En dejlig krydret gryderet med lammebov, ris og skøn sauce. Server eventuelt med mango chutney til.

Ingredienser

Puds kødet godt af og kog det mørt i saltvand med en krydderbuket af persille, timian, laurbærblad og evt. mynte. Drys risene i 3 kopper kogende vand, der er tilsat 1 tsk salt og 1 spsk smør, rør rundt, læg et tungt tætsluttende låg på og kog for svagt blus i 12 min. Sluk og lad gryden stå i 12 min.

Svits karry i hed olie, drys mel over og lad det syde lidt. Spæd med suppe fra kødet og fløde til en jævn, ikke for tyk sauce og smag til med krydderier. Skær kødet i terninger og vend dem i saucen sammen med groft kokosmel eller reven kokosnød. Anret risen i en varm skål og hæld kød og sauce over. Serveres med Mango Chutney og ekstra Paprika.

Indsendt af
d.
29.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.